Fennoa-kumppani

Referenssit

Älä luota sokeasti siihen mitä me itsestämme kerromme. Tyytyväiset asiakkaat ovat nyt ja aina kaikista tärkein onnistumisemme mittari. Voit lukea tällä sivulla muutamia asiakkaidemme kertomia kokemuksia.

“Turha hässäkkä kirjanpidosta on hävinnyt”

Ensimmäinen reaktio uudesta Fennoan kirjanpito-ohjelmasta oli vähintääkin epäilyksiä herättävä. Kuitenkin yhden tunnin koulutus osoitti ennakkoluulot turhiksi.

Perusasioiden kanssa ei tarvitse viettää päivästä kuin muutama minuutti niin saat tarkistettua myynti/osto-tilanteet.

Fennoan ohjelmisto toimii hyvin myös iPad-käytössä, jolloin mm. käänteiset värit -toiminto auttaa itseäni hoitamaan asioita näkövammasta johtuen.

Fennoa-ohjelma ohjaa ja pakottaa hoitamaan tilitoimistolle tarvittavat asiat ajallaan millä estää turhien hässäköiden syntymisen.

Timo Masanen, yrittäjä
CoolNet Oy

“Sujuvat, edulliset ja nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon palvelut”

Yhteistyö Tilikeskus Saagelin kanssa on kestänyt yli 10 vuotta. Minulle on tärkeää, että tilitoimisto pystyy tarjoamaan sujuvat, edulliset ja nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon palvelut. Henkilökohtainen konsultointi erilaisissa yrityksen talouden tilanteissa sekä verotusasioissa on merkittävä etu moniin suuriin tilitoimistoihin verrattuna. Pienet neuvot saa maksutta ja suuremmatkin kohtuulliseen hintaan.

Pasi Pasanen, yrittäjä
Päävalmentaja Oy

“Kahdesta en luovu, Tilikeskus Saagelin Jounista ja Fennoasta”

Kuva-Valkama Oy on vuodesta 1999 toiminut TV kuvauksen ammattilainen. Moni-kameratuotannot, yhden kameran kuvaukset, valokuvaus. Kaikki onnistuu!

Vuosien mittaan olen toiminut useiden tilitoimistojen ja taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Vajaa kymmenen vuotta yhteistyössä Tilikeskus Saagel Oy:n Jouni Välimäen kanssa. Ja vuodesta 2023 käytössä on ollut Jounin suosittelemana Fennoan sähköinen taloushallinnon ohjelmisto. Eli nyt se on löytynyt. Jokakuukautinen paperinpyörittely on saanut jäädä. Helposti.

Tilikeskus Saagel on tarkka, rento, nopea ja kokonaisedullinen toimija, ja Fennoan taloushallinnon ohjelmisto komppaa erittäin ripeästi ja helposti muuttaen tuskastuttavan kuitti- ja paperihässäkän varmaan ja luotettavaan sähköiseen muotoon, jota tilitoimisto ja asiakas käyttävät yhdessä. Ja kirsikkana kakun päällä, kätevä Fennoa Mobiili.

Pekka Valkama, yksinyrittäjä
Kuva-Valkama Oy

“Pääsen keskittymään ydinosaamiseeni”

Itselleni yrittämisen selkeä epämukavuusalue on juurikin kaikki kirjanpidollinen asia. Saagelilta olen saanut nopeaa ja selkeää apua kaikkeen siihen liittyvään ja olen päässyt enemmänkin keskittymään omaan ydinosaamiseeni ja voinut jättää kirjanpidon ja verotusasioiden osalta stressailut sikseen.

Näen aina isona arvona yrityksen toiminnassa että minulla suora yhteyshenkilö jolle voi pienellä kynnyksellä soittaa kun tarvitsen apua ja tässä paletissa toimii kaikki sen mukaisesti täydellisesti. Kirsikkana päällä vielä edullisen hintatason ja nopean reagoinnin yhdistelmä. Ei voi kuin suositella!

Jukka Laine, yksinyrittäjä
Webium

Olisiko aika laittaa teidänkin kirjanpito kuntoon?

Ota yhteyttä